De dag na Nederland – Chili

De dag na Nederland – Chili

Ja ja, wat een feest! niet het schoonste voetbal aller tijden, maar ik geloof dat we Van Gaal doorhebben. Had ik eerder moeten weten…mijn poul slaat echt nergens meer op. Maar goed. Vanochtend…Ik opende de deur, schakelde het alarm uit, gaf de logeerkat een aai over haar bol en liep verwachtingsvol naar mijn krant en bakkie koffie, die bij mijn dagelijks ritueel horen…en liep vast. Nou ja…de vloer plakte een beetje. Na een dip van 2 seconden, ging ik toch maar aan de slag. Terras naar buiten, stoelen op tafel, emmers laten vol lopen met gloeiend heet water en gaan. Mijn collega had diezelfde twee seconden, diezelfde gedachten…das lekker werken. Collega nr. 2 had de eerste uren helemaal geen gedachten. Al zijn energie ging naar zijn lever. Het was een kwestie van gisteren. Ach, hij had wat te vieren, al moest ik hem daar vanochtend wel aan helpen herinneren…hij wist het niet meer helemaal precies.

Maar goed, op dit soort ochtenden komen vaak ook tijdens de noeste arbeid, de leukste anekdotes naar boven. Dus lachend hebben wij onze frisse winkel weer open gegooid, klaar voor een nieuw avontuur…dat dankzij jullie (en dankzij die gasten in Brazilië ) op zondag is!!!!!

Zondag 18:00 uur staan wij weer klaar met  Nederland – Mexicooooooo!!!

Tot dan!