Het is bijna zover…

Het is bijna zover…

En dan bedoel ik natuurlijk 2 en 3 Oktober. Je zou denken, dat we dat ondertussen allemaal wel weten hé…maar niets is minder waar.

Dat heeft namelijk een reden… of 50 redenen…Ik ben aan het ratelen, maar laat het me uitleggen.

Barrera bestaat dit jaar 50 jaar, das toch in deze tijd een stevige mijlpaal, waar we dan ook rete trots op zijn…en daarom willen we graag uitpakken met 2 en 3 oktober. Zeg maar 2 en 3 oktober 2.0. Alles in een nieuwe jas. Dus…draaiboek de deur uit en gewoon fris beginnen.

We liepen de afgelopen jaren een beetje te klooien met de bar. Die gaat gewoon terug waar hij vroeger stond, bleek veel gezelliger. Het podium was ook wat sleets geworden, dus nieuw podium! Aan licht nooit gebrek…dus daar hoefde maar een klein beetje bij haha. En de muziek moest er ook aan geloven. We hebben een dijk van een feestband HOT TOWN en een top DJ in MISS SUGAWARE…Een enorm blik bekende gezichten achter alle drie de barren (óók op de brug) en bergen met zin!! Zie je wel dat wij er klaar voor zijn? Voor de grootste en gezelligste reünie van Leiden, want iedereen ziet iedereen…OP DE BRUG!! haha

Oh…en om het nóg leuker te maken…3 oktober hebben we óók programma!! Het kán niet op dit jaar.

We beginnen lekker op tijd, om 14 uur al met the FLAMINGO’S  & the pianoman. Lekker buiten, buitenbar open, om dat speciale gevoel van Leidens ontzet nog wat langer vast te houden.

Ik sluit af en  TOT DAN!!!!

(Kan niet wachten!)