WK 2014 Nederland – Chili

WK 2014 Nederland – Chili

Ok, ook al zijn we al door, en is dit weer een WK vol verassingen?…ik ben zenuwachtig. En waar gaat het nu om? Eerst was daar de angst voor Brazilië – nu durf ik niet te zeggen dat die volledig ongegrond is, want dat is natuurlijk de goden verzoeken- Maar het gaat om het feit dat als we 2e worden in de poul, we zaterdag al aan de bak moeten. En dat komt niet goed uit. het is nml druk zaterdag. Het is reünisten dag van Minerva. we zitten tot onze nok vol gereserveerd, en ook al ben ik erg nieuwsgierig hoe dat samen zal gaan…voetbal en oud leden, ik heb er liever een nachtje tussen. Dus mijn verzoek aan jullie is, doe wat je anders doet als je de goden om een gunst vraagt, dat we vanavond minimaal gelijk spelen! Ik zal jullie uit de grond van mijn hart dankbaar zijn. En mijn zoon van 11 ook, want hij wint graag!

I keep my fingers crossed!!

Prettige wedstrijd