WK 2014 Nederland – Argentinië  The day after

WK 2014 Nederland – Argentinië The day after

Tja…wat zal ik zeggen. Dat schrobben en dweilen en water zuigen was vanochtend toch een stuk minder leuk dan een paar weken geleden. Het was vol hoor gisteren. Iedereen vol goede moed, vrolijk oranje, biertje erbij, nog een biertje, en nog een paar. Maar buiten de sporadische ohg’s en aah’s miste ik dat juichen. een geluid waar ik de afgelopen weken toch wel van was gaan houden, een geluid waar ik mij in kon verliezen, en dan de vette jingels erachteraan van onze huis DJ (lees, de dienstdoende barman, want bij ons moeten ze alles kunnen). Het mooiste van dat geluid was, dat het altijd gepaard ging met een heel gelukzalig gezicht van degene die wel op de bar mocht zitten…zoonlief.

Maar goed, genoeg sentimenteel gedoe…we liggen er uit! We zijn naar huis gestuurd door Lionel Messi, ik weet niet of jullie hem kennen, maar hij kan een aardig balletje trappen. Deze Messi heeft alle prijzen van de wereld al gewonnen behalve…je raad het al, de wereld titel. Je kan dus zeggen dat deze man gemotiveerd is. Zucht

Dus jongens…bedankt. Uit de grond van mijn hart bedankt. Bedankt voor al die mooie wedstrijden. Bedankt voor de illusie, die we even hebben mogen delen. We waren even 1. 1 voor oranje. Wat een feest. Mooie avonden, zware ochtenden, we gaan het weer missen. Ik wens jullie het beste voor zaterdag, en logisch dat jullie daar geen zin in hebben, ik denk die Brazilianen ook niet, dus sterkte.

Ik moet jullie ook bedanken namens mijn lever, die is dolblij dat het afgelopen is. Volgende keer stuur ik die met jullie mee op trainingskamp, want hij moet nu revalideren. En er waren meer blije levertjes vandaag, en toch een beetje opgeluchte eigenaren. Zie je…elk nadeel heb z’n voordeel. Ik had het niet treffender kunnen verwoorden.

Dus voor nu…even diep inademen, rustig uitblazen en volgende week vrijdag in je agenda zetten. Dan komt Atilla Cetin weer heerlijk op onze 3e vrijdag allemaal fijne plaatjes draaien, kletsen we dan weer even bij ok?

Tot dan!

Toedels